[:ca]Informació escola matinera[:es]Información escuela matinera[:]

[:ca]Vos informem que l’activitat de la Matinera funcionarà des de les 7:15 del dilluns dia 11 de setembre. Podeu descarregar-vos el formulari d’inscripció en el facebook o web de l’ampa i entregar-la a la monitora el dilluns 11 o en dies successius. La monitora també disposarà de fulls d’inscripció.

Qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb l’Ampa o directament amb l’empresa segons apareix en el formulari d’inscripció

http://ampajaumei.com/wp-content/uploads/2017/09/Hojas-de-inscripci%C3%B3n_matinera_Jaime-I_Mislata.pdf
[:es]Os informamos que la actividad de la Matinera funcionara desde las 7:15 del lunes día 11. Podéis descargaros la inscripción en el facebook o web del AMPA y entregarla a la monitora el lunes 11 o en días sucesivos. La monitora también dispondrá de hojas de inscripción. Cualquier duda podéis poneros en contacto con el AMPA o directamente con la empresa según aparece en el formulario de inscripción.

Un saludo

http://ift.tt/2vMPbtT
[:]