[:ca] Aprovada partida pressupostària per a millora de les finestres del col·legi[:es]Aprobada partida presupuestaria para mejora de las ventanas del colegio[:]

[:ca]Després de molts anys de reivindicacions, hem sabut que està previst que durant l’any 2017 es canvien les finestres del nostre col·le. Aquesta intervenció forma part de les actuacions previstes en el Pla municipal de manteniment d’escoles aprovat per la Diputació de València. Volem reconéixer el treball realitzat des de l’Ajuntament de Mislata, com també de totes les persones que durant els últims anys han contribuït amb el seu esforç perquè el dia de hui haja estat possible.
Podeu trobar més informació Açi[:es]después de muchos años de reivindicaciones, hemos sabido que está previsto que durante el año 2017 se cambien las ventanas de nuestro cole. Esta intervención forma parte de las actuaciones previstas en el Plan municipal de mantenimiento de escuelas aprobado por la Diputación de Valencia. Queremos reconocer el trabajo realizado desde el Ayuntamiento de Mislata, como de todas las personas que durante los últimos años han contribuido con su esfuerzo para que el día de hoy haya sido posible.
Podéis encontrar mas información Aqui[:]